Norges største reunion 

Lørdag 1. februar. 2020

Drømmer du om å flytte hjem, eller kjenner du noen som kanskje kan tenke seg det? Kanskje du er av de som vil vite mer om hva som rører seg i Kongsvingerregionen? Eller har du bare lyst til å komme hjem en helg å ha det moro med gamle kjente?

Kongsvingerregionen ønsker å vise frem alt det gode som finnes her og inviterer derfor til Norges største reunion lørdag 1. februar.

Denne dagen kommer til å være fylt med liv og røre fra tidlig formiddag til de sene nattetimer.

Vil du vite mer om hva som skal skje denne dagen?

Les om arrangementet her: https://kongsvingerregionen.no/norges-storste-reunion/ og følg Kongsvingerregionen på facebook.

Dagtid – utforsk mulighetene i regionen

Lørdag formiddag, på Sentrum videregående skole, kan du bli bedre kjent med næringslivet i regionen. Her kan barna kose seg med morsomme aktiviteter på biblioteket og i Kongsvingerhallen samtidig som du møter det lokale næringslivet over en kaffekopp, hører foredrag fra sentrale aktører i regionen, historier fra andre som har flyttet hjem og oppleve våre lokale artister. Næringslivet stiller på stand med morsomme aktiviteter for store og små. Det blir muligheter for å kjøpe seg noe å bite i og ikke minst noe varmende i koppen. Vi gleder oss til en dag med god underholdning, liv og røre i Kongsvinger sentrum – og til å møte deg. Åpent mellom kl. 11-15. Gratis inngang.

Kveld – Reunionparty med venner og kjente

Bli med på festforestilling, dans til gamle slagere, treff venner og le av gode minner. Få med deg ”var du der da…” og ”husker du da vi” i Kongsvingerhallen.

Ta med deg guttegjengen, barselgruppa, håndballaget, Tinder-daten, dama eller kom for deg selv. Velkommen til alle med hjertet i Kongsvingerregionen.

Sted: Kongsvingerhallen. Dørene åpner kl 19.00. Inngangsbillett kr 250 per person.

Kjøp billett til reunionfesten her: https://radhusteatret.no/kulturprogram/