Konserter, dans og show

Kongsvingerhallen har vært arena for den lokale delfinalen i Melodi Grand Prix to ganger. Få haller i Norge har kapasitet til å arrangere så store live sendinger. Men det er ikke bare popmusikk som fyller hallen, vi byr også på klassisk musikk og rock.

Konserter

På konsertfronten har flere kjente artister underholdt: Jahn Teigen, Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen, Morten Abel, Briskeby, Kaizers Orchestra, Smokie, Klovner i kamp, Kringkastingsorkesteret, Sølvguttene, Håvard Gimse, Jan Werner Danielsen, Vidar Busk, Nazareth, Unni Wilhelmsen, Bellamy Brothers og Postgirobygget.

Dansegallaer

Mange dansegallaer har blitt avholt i hallen. Kjente band som Vikingarna, Lasse Stefanz, Thorleifs, Ingemars, Ole Ivars, Trond Erics, Christer Sjøgren har gjestet hallen og spilt for tusenvis av danseglade.

Danseshow

Kongsvinger danseklubb/Victory Dance har to årlige store dansehow i Kongsvingerhallen. Da er det 550-600 deltakere i alderen 3 til 18 år som er stjerner og viser frem alt de har lært, med store lyskastere og flotte pokaler. Ca. 1600 familiemedlemmer følger spent med.

 

sponsor3